Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillvärme



Morgonen gäspar
vänder natten ryggen till
om än skednära




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-22 14:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man skall inte elda för kråkorna heter det och det får spillkråkan lida för.
2014-02-22

    Rolf Zandén


Skönt med morgon, morgonen är ett stort ämne i lyriken.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP