Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförglömligt möte



Solsken och latte
utsikten bedårande
solen går i moln
pratar ändå på drunknar
i din beslöjade blick




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-22 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP