Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbrydd...bagatell



Huvudvärk tänker
för mycket eller dricker
för lite vätska
för mycket av både och
kommer ont dagen efter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-23 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP