Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min livskamrat

Solnedgång och måsars skri
följer oss när vi flanerar, 
över bergen promenerar,
hand i hand som då, när vi,

i vår ungdom sökte friden
under sommarhimlens värma
sökte omgivningen fjärma
båd i tillvaron och tiden.

Kärleken har inga gränser
följer envist egna banor
blåser liv i slaka fanor
lyckliggör de existenser

som med glatt vidöppna sinnen
struntar i att åren svinner
och förstår att de som vinner
finner rum för nya minnen! 

Du är livets hemlighet
Jag är din i evighet.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-23 12:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Väldigt vackert skaldat..............
2014-02-25

  bittemi VIP
Så berörande, vackert du skriver!
2014-02-25

  Yrre VIP
Njuter!!!
2014-02-25

  ULJO
så vackert förmedlat
2014-02-24

  walborg
Oändligt fint beskriven kärlek med vingar i oändlighetens perspektiv
2014-02-23

  thyra
Vacker kärlek i dina ord, Calle! Ljuvligt!
2014-02-23

  Carl Mikael Fäldt
Din text säger så mycket om kärleken
När den är som ärligast!

Texten berör mig dessutom till tårar!
2014-02-23

  Ponkla
Mycket fint!
2014-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om!!!
2014-02-23

  louisegirl
Så fint skrivit till din vän!
2014-02-23

    ej medlem längre
Mycket fint diktat till din livskamrat.
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP