Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zengångare...bagatell



Blicken riktad mot
horisonten tankarna
har sitt eget spår
längre väg att gå möten
med andras tankar svåra

att undgå ännu
svårare förstå varför
vägar som korsas
tankekrockar orsakar
leenden mellan de två




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-23 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP