Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utekväll.

Du är ful,
jag är jättefull,
vi tittar på varandra,
som motståndare i samma tävling,
med samma mål och förutsättning,
fast du är full,
och jag är jätteful,
men det duger för ikväll,
för jag skulle ju bjuda upp vem som helst,
och när jag ser dig,
och du ser på mig,
är det som att det inte spelar någon roll,
för jag är jättefull,
och du är ju minst lika ful,
ett plus ett blir tre,
häng med mig hem.

Vi flyger ut över stan,
tar en burgare,
och rör oss hem till mig,
jag är fortfarande full,
men jag tittar på dig,
och ser att det inte spelar någon roll,
för mig är du lika fin som vatten,
lika härlig som kvällen,
vaknar morgonen efter,
jag är inte längre full,
men du är lika ful,
fan, jag bjöd upp vem som helst,
och hon följde med mig hem.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 224 gånger
Publicerad 2014-02-24 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz