Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En själ på tork


Min själ hänger sedan länge på tork
med hårda nypor och salta tårar
men det blir aldrig "torreväder"
trots att det alltid blåser i Skåne

Lägenheten har förvandlats
till en enda stor säng
där jag skulle kunna sova
i all evighet amen
men när jag lägger mig är jag vaken
trots att jag proppat pillerpropavan
i brevinkastet för att hindra brevbäraren
från att stoppa både Sydsvenskan och Skånskan
i min hög av dåligt samvete
som huserar bakom skrivbordet




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-03-19 13:01



Bookmark and Share


  DanSan
Underbar beskrivning av en själ på tork.
Ja så känns det när man drar sig undan
med sina sorger och smärtor, mycket bra
beskrivet!!!
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth