Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nedräkning


Värdetransport...bagatell



Själen orolig
väger lätt i en tung kropp
döden allt närmre




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-25 07:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det värsta med döden är inte att dö, utan att tänka sig den, redan före.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP