Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista ordet, av Anders Nordlander. Var den text som inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (1081)




Lustigt hur bra den sanningen passar mig just idag. En slingrande väg här inne bjöd mig att läsa just denna text. Ibland är en upplevelse som att plötsligt se gatan eller gränden i ett helt annat ljus än förut. Som bröt solen regnets serie av dagar med ständig nederbörd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2014-03-01 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP