Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåra har ofta varit att kunna skilja agnarna från vetet. Den som gräver en grop för andra att falla i men av misstag råkar hitta guld, vet allt som finns att veta om detta delikata ämne.


Dagens struntviktighet (IV)




Det är i upprepandet som människan lyser, förmår att glädjas. Dock får en upprepning inte lysa för ofta, ety detta kan trötta en intensiv personlighet.
Det är av stor vikt att ett gift eller en beroendeframkallande upplevelse inte upplevs 'för ofta'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-28 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP