Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLASSKAMP

Klasskamp

Upp till kamp mina bröder & systrar
Upp till kamp gamle mor & far
Upp till kamp gamla medelklass
Upp till kamp du som ingenting har
Upp till kamp alla uttråkade rika
För snart finns det ingenting kvar

Står vi inte upp gemensamt nu
För den framtid vi tror att vi har
För de barn som ännu inte är födda
Då min vän finns det ingenting kvar

De försöker kväva oss med TV, reklam & jobbskatteavdrag
Och att vi har, det vi har
Och att de flesta har det bra
Men alla ZOMBIES
Därute har ni glömt
Att de är många vi lämnar kvar
Många som dött för det du har idag
Att Fredagsmysets reklam
Är en förvriden Chestershire-katt
Med tarmar på utsidan som en koloskopi
Och att tänderna sitter på insidan

Som i helvetet ingen tror på
Låter vi oss sakta tuggas
Var dag
Tills vi inte märker smärtan längre
You will be assimilated
Du är björn borg nu

Vi måste stå upp nu
Och säga stopp
Slå tillbaka för att ändra
Slut-tidens förlopp
Gör vi inget för att förhindra
Utrotningen av det primära
Gör vi oss själva
Sekundära

Det är inte längre frågan om fattig eller rik
-Vi har alla trillat dit
Blivit ZOMBIES i den morderna tidens reklam
Leker lyckliga med andras barn
Vi är slavar av oförnuft
Länge sedan vi andades frisk luft
Åter djur som äter
Djur som äter oss
När fan blir det dags att slåss

För en värld värd att leva i
För alla som är VI
För det är ingen skillnad på fattig & rik
VI jobbar alla i samma FABRIK
Oavsett ställning eller lön
Ålder eller kön
Lika fångade i moment 22
När ska vi äntligen få - -
göra det mänskligheten kan
för alla de som brann
inte bara på bål

Jag vill ge er vad ni tål
Stå upp lille rot
Bind en krans av hopp runt din fot
Och förena den med roten bredvid

Slå sönder bojan
Bli äntligen fri

VÅGA VARA JUST DEN DU ÄR
DET ÄR JUST DÄRFÖR DU ÄR HÄR

Inte för dagslön & fredagsmys
Utan för att leda väg
Så LYS

Visa din skönhet & kraft
All kunskap du någonsin haft
Låt oss äntligen bli fria
Sluta slava
Sluta Nia

Ingen är högre än just du
Du just du är din gud

Jag vågar häda
För att rädda
För att ni är så rädda
Att rädda
Det som är värt att rädda

Stå upp!!!!
Här står jag
Detta är min BARRIKAD!!!!




Fri vers (Spoken word/Slam) av BaaM
Läst 227 gånger
Publicerad 2014-02-27 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaaM
BaaM