Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ses vi igen

Så ses vi igen
Fast det inte var tillräckligt länge sen
Hur ska jag lyckas stå ut den här gången?
Sitta i min bubbla, fast och fången

Så många frågor men inga svar
Så många tankar och långa dar

Så ses vi igen
Min trogne ovän




Fri vers av elva12
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12