Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte.

Jag vill inte ta en kaffe
Eller en promenad
Jag vill inte se en film
I alla fall inte utan choklad

Jag vill inte handla
Eller laga middagsmat
Jag vill inte välja
Mellan potatis och spenat

Jag vill inte träna
Inte ens ta en joggingtur
Jag vill inte prata
Bara ta en lång tupplur




Fri vers av elva12
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-28 16:06



Bookmark and Share


    Rolf Zandén


Ja ibland kan det nog va skönt att inte vilja något!
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12