Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckat fiskafänge



Sällsamt möts dagg och
rö i gryningsljuset en
metare får napp




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP