Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AGA...hemmets härd inte alltid guld värd



Applåder värmer
ros före ris bättre än
rotting på bar hud




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 19:32



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Tack gode gud för att lagen om AGA kom... det är kärlek världen är svältfödd på
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP