Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon kan det vara för sent



Om du inte minns
påminner jag dig om att
jag finns här och nu




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-28 20:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar påminnelse...
2014-03-02

  Lollitta VIP
Om du inte minns
påminner jag dig om................


_____________JAAAAAAAAAAAA!+++++++
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP