Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Doften från förra riksdagsvalet dröjer kvar


Lågvattensmärke 2010

Fi Donc!

Fi donc för en valdebatt 
som lockar till pinsamma skratt
med budskap vars kärna förmedlar
en doft av förkolnade sedlar.
Man vet ej om man skall bli galen
eller ta sig i Almedalen.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-01 02:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fyndig, tyckte mycket om
2014-03-01

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP