Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| Snår

Jag är fylld av den juvenila längtan

till bort, ett avlägset bort

någonstans bland den klaröppna himmel

från vilken jag kommit en gång

och var jag legat vilandes i min lönndoms täcke

 

Kort efter att du gått

skall jag i skygg blomster springa

ut i den självklara krans

som i din släpande skugga anar

sitt ilvassa törne 




Fri vers (Fri form) av Individ #3
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-02 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Individ #3