Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav dig mitt hjärta

Jag känner ingenting annat än meningslöshet
Sedan kommer du

Du drar och rycker i mitt hjärta
Gör det större men ömtåligt

Du säger ett par ord och mitt hjärta värker
Du rör vid min arm och mitt hjärta glänser

Det är mitt eget fel
Jag gav det till dig
Men du har fortfarande inte tagit emot det
Och jag har bara fått en bit av ditt

Jag vill dig för väl och mig själv för illa

Du kan aldrig älska mig tillräckligt
För att kompensera för det jag saknar
Och hur kan min kärlek till dig
Någonsin bli annat än en önskan om bekräftelse

Nej, jag borde nog ta det tillbaka
Så du får ro
Och jag min meningslöshet bejaka




Fri vers av elva12
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-02 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elva12
elva12