Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

program

 


sceneri

 

i

 

tvättmaskinens sista

vrålande samtid

 

dunkar kvällen hård

och tystnad

i avvaktan

 

bryter

 

bokryggar

ord

urfallna som vinterstjärnor

 

i mitt oändliga

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-03 20:03



Bookmark and Share


  Nina.K
Du skriver så himla fint, tack för alla fina texter - det är en glädje att få läsa och njuta!!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP