Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsverk

Havets brus
Vågorna sång
Böljan blå

En stillsam bris
möter min blick
mot oändligheten

Jag vaktar min ensamhet
vid solens första sken
en ny dag är född
i mina drömmars horisont.




Fri vers av Peca9600
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-03 22:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Så vacker
sparar
2014-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peca9600