Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men inge frågade mig om att skriva till Benny och Skavlan


Kan la också skriva schlager

Ljuvaste Maria
när som du kommer till mig igen,
håret i det fria,
förväntningarna på spänn.
Dina fingrar i min nacke klia-
nde i väntan på vad händer sen.

Skönaste Maria
du vill gå ner när jag vill gå opp.
Rörande och skakande
historia utan stopp,
men ljuva frukten smakande
från kärleksträdets spirande topp.

Ref

Alltid lite mer.
Vi tar tillbaka den tid vi försakade.
Alltid lite mer.
Alltid lite mer.
Allting som vi ger
till varandra är förunderligt livsbejakande.
Allting som vi ger.
Allting som vi ger.

Stick
Om jag ber dig när du ska gå:
-Du kan väl stanna?
-Så mycket mera att ge och få
Det finns inget annat
just nu någon annan stans.

Skönaste Maria
jag ber dig komma tillbaks till min bädd.
Kroppen jag omslutande
så du inte ska vara rädd.
Krama mjuka delar utskjutande
Så åter att du blir beredd.

Underbara Maria
Kom hit och lägg dig hos mig ett slag.
Det finns inget där uppe som lockar mer
än att älska med mig tills det blir dag.
Tiden försvinner, ingen klocka ser
när det bara är du och jag.

Ref
Stick




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-06 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"älska med mig till det blir dag?" Föreslår i stället "älska med mig till det blir vinter (och jag måste hämta in ved)".

I övrigt har du en vinnare här. Tjo!
2014-03-06

    ej medlem längre
javisst kan du skriva schlager och bra också
,,,du hade fått min röst
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick