Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Coleman Brothers spelar härligt latininspirerad musik. En engelsk 'jazzgrupp' förstås. På en del försändelser står adressen skriven att läsa upp och ner, så varför inte också bilder?


Ett underbart slammer



vill jag här och nu passa på att kalla sådan jazz för, eller kanske det mesta i den genren som bär en smula melodi i sitt utförande. Jake satt med sin fru på en balkong i ett dåtida New Orleans och lyssnade på toner från hela världen. Ja, eller i vilket fall de delar av världen som det spelas musik. Sådan som hamnar på skiva till slut. Att sitta på en veranda, eller som här en balkong, och lyssna till musik är ett nöje som är få förunnat. Många nog har inte ens en balkong eller veranda. Särskilt för den som bor i markplanet och där väggarna i rummet består av korrugerad plåt, har alltför sällan tillgång till en sådan utsikt över gaturummet som just Miranda och Jake.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-26 14:38



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Ja det är en del av det härliga i livet. Och det ska uppskattas :)
Ja det är synd att alla inte kan njuta
Men man njuter ändå av toner
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP