Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Trodde väl aldrig* av Jack E. Gladh, inspirerade till kommentaren. En liten blinkning till poeten figurett, dessutom. Behövde ett rim, så då blev det till.


Kritik på en text (1088)




Stadens vackra silhuett
bevakas på bästa sätt
från skogens muntra bryn
som så vackert är för hyn
tanken på dess figurett




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-03-16 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP