Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och när ett hjärta död förklaras

 

Mitt hjärta ej bultar sen länge!
Mina drömmar ej förnyas längre!

Stendöd!

Mina texter talar bara sanningen!
Mina illustrationer talar om mig själv

Stendöd!

Jag lovar de döda att sanningen skall komma fram
Jag lovar orden att sannigen skall komma fram

Stendöd!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2014-03-10 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP