Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ofta i tysthet

 

Jag…
Gråter…
Sörjer…

Ofta…
I…
Tysthet…

Den ende som stör mig är
Mitt liv fjärdstyrd kontrollerad av staten
Av lögnerna

Ofta sker gråtandet och i tysthet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2014-03-11 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP