Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockans svartvita värld


Det finns ett virus i min kropp
med ett medvetande
ett varande
och en egen vilja
Av två sammanslingrade händer
från Trasdockans svartvita värld
håller jag långsamt på att strypas
Snart kommer även mitt hår att blandas
med sjögräset på livets bottenbotten
They endure the little ones
far genom min hjärna som ett mantra
men jag är inte liten längre
jag är stor

Min spegelreflektion och jag
är som två opponenter
men jag vet aldrig vem som är verklig
är det jag som är skuggan utanför grottan?
är det jag som leker med elden?
är det jag som ekar tomt genom bergens klippiga spetsfundigheter?




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-03-20 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth