Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför älskar jag henne

Hon märker detaljer med sitt leende,
öppnar horisonter med sitt seende,
introducerar livet med sitt beteende,
bevisar vad som är vackert med sitt utseende,
hon värmer min kropp vid varje återseende,
jag älskade henne vid första påseendet,
med henne vill jag vara i alla skeenden.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz