Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

genom

 

 

ord, morgon

 

som att tystnaden

är

ett ark utan tid

genom fönsterglas

 

dagar, nätter

i summa

 

skriver de sig

genom hjärtats tankar

 

dina varma andetag

 

 

nära




Fri vers av in effigie VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 06:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken underbart formulerad tystnad...
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP