Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tår-regnet


Och du tittade på mig
och du såg
och du log
och du gick din väg

men efter du gått
kom regnet
och tvättade bort
alla mina tårar
med den eviga sorgen




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-03-20 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning