Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi skulle alltid ha varandra

jag skulle ju alltid vara din
andas för dig
älska dig
bara vara din

och du skulle ju alltid vara min
andas för mig
älska mig
bara vara min

men ändå, så sitter vi här
och undrar var
vårat ljus tagit vägen

och samtidigt så känns
det så oerhört tryggt
att vakna bredvid dig

och även om våran kärlek
är långt ifrån perfekt

litar vi på varandra

saknar vi varandra

och älskar varandra
allt vad vi kan

och sömnen har aldrig varit ljuvare
som när den var med dig

och det var du som sa det...




Fri vers av Dödvatten och Gryning
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-03-20 21:59



Bookmark and Share


    Mr. Edward
Så vackert.

"men ändå, så sitter vi här
och undrar var
vårat ljus tagit vägen

och samtidigt så känns
det så oerhört tryggt
att vakna bredvid dig"

Är du något mästerlig ? :)
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Dödvatten och Gryning