Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in a bullet proof vest with the windows all closed i’ll be doing my best i’ll see you soon


och om jag minns rätt så var vi två.



och trots mina många
försök att bota hudcancer är
jag tillbaka på
ruta ett och det
är bara en massa
självklarheter
som att du
inte tycker om smaken
av citronvatten och
att du hackar rim som
träffar dig i pannan
som varmvattenkannan du
fick av en annan i
April eller att dina
smala handleder precis
passar in i mina
händer när jag formar
tummen och pekfingret
till ett stort O


O för obefintlighet.
O som i
dina stjärnor går på diesel
eller O som i
onödiga ord för du
vet ju redan du kan
visst läsa och det
står skrivet i rött
på min kind
but it fades away as i blush
så jag sminkar mig naken
och försöker knyta fast
gårdagen i mitt
lillfinger med
rosetten jag hittade på
marken utanför ditt
hus och om jag minns
rätt
dansade mina trumhinnor
i takt med dina
skosnören
där vi gick vid
stranden och du
spelade klarinett på
min ryggrad och vi
målade tonerna i
glada färger för
det var så vi var

och vi kunde stirra oss blinda på skönhetsfläckar

och när jag minns
blir jag grå men det
är svårt att låta
bli så jag antar
att mina sadistiska
tendenser tagit över
totalt .




Fri vers av summerbreeze
Läst 918 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-21 15:52



Bookmark and Share


    xtla
"but it fades away as i blush
så jag sminkar mig naken
och försöker knyta fast
gårdagen i mitt
lillfinger med
rosetten jag hittade på
marken utanför ditt
hus "



FINT :)
2006-08-28

  hallonbåt
shita beng säger jag bara!

Super tjejen!
2006-08-26

  Johannes
fan tjejen ... du har talang.

im speechless... det här är så jävla bra helt enkelt ;D
2006-08-21

  Zara VIP
jaga hr lsät många utav dina texter nu! Och jag tycker de tär så fucking sköönt att se massa personlighet! Älskar det jag ser..älskar det jag läser! och är så glad att jag hittat en jämnlik! en som vågar skriva ta me fan avd som far ut! Att våga.....dina texter är så mkt du! så mkt som ingen annan diktat ihop..ochd e tär kanoners!

tack!/Z
2006-03-24

    Teddy
..det vilar något visst över denna..jag stör mig lite på slutet bara, efter skönhetsfläckar, som jag inte alls tycker är i samma klass som det övriga..men..det är bra..det är en kryp-under-hud-text och jag säger tack..
2006-03-23

  astranova
ja, helt underbar är den, även om jag tycker om de två första styckena allra mest. o för obefintlighet ... det är vackert. välskrivet!
2006-03-22

  aftermath
en fröjd att läsa!
2006-03-21

  kärleksbarn
jag har verkligen bara ett ord för denna:
U N D E R B A R T !
2006-03-21

  Ola Rydberg
en riktig poesi pärla
blir imponerad av flytet
2006-03-21

    pergunnel
Verkligen vackert skrivet!
Jag blir helt rörd!
2006-03-21
  > Nästa text
< Föregående

summerbreeze
summerbreeze

Mina favoriter
flabba