Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så var det hösttermin igen.


Praktisk svenska, A-kursen

De sitter med huvudena ihop
och diskuterar nominalfraser
jag tänker på smaken av din mun
och doftfabulerar Issey Miyaki
och det är något som vrider sig
under nyckelbenen på mig
och sätter sig i halsen
upp mot tårkanalerna
men låt mig ta det från början
det är inte de språkliga facktermerna
jag är särskilt svag för
men just nominalfraserna
låg så bra mellan våra läppar
i din 120säng på Gärdet
och det var så befriande
att förtränga dem där under täcket
på tentan sen hade vi
samma poäng precis
1,5 från godkänt
och det var knappast
nominalfrasernas förtjänst
mindes visserligen deras innebörd
de där veckorna
men nu skulle de
kunna vara vad som helst
precis som jag är vem som helst
här nu




Fri vers av Lou
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-03-22 15:12



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Frånvaron av punkter och kommatecken var oerhört befriande...väl skrivet, bra flyt
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lou
Lou