Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har träffat dig förr (sång)

Ref
Jag har träffat dig förr
I mina drömmar
Jag har träffat dig förr
Någonstans
Jag har träffat dig förr
Att jag kunde glömma
Jag har träffat dig förr
Att du fanns

Jag har vandrat i dödskuggans dalar
men misströstan aldrig långt bort
Men aldrig ett ont ord jag talar
För jag är inte alls en sån sort

Men när vi träffades igen så förstog jag
Hur jag orkat stå ut
När vi träffades igen ja då log jag
Med det leende jag hade förrut

Ref

Att vi träffas igen fast aldrig mötts förr
Hur kunde det vara så där
Kanske det kan hända vi fötts förr
I en vackrare värld

Att vi träffades igen är ett tecken
Att världen kan vidare gå
Och inte stå och stampa på fläcken
Och inte något nytt kunna nå

Ref




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knickedick
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-16 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om ref. och hade varit roligt att lyssna till musik,,,,jag är själv totalt fantasilös på att nynna tyvärr?
2014-03-16

  Alva Johnsson VIP

Skön melodi och text.
Hör min man nynna den nu ute i köket.
Det var väl ett gott betyg.
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick