Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den bortglömda falukorven


Förra veckan var falukorven
Prinsen i kylskåpet
ståtligt låg den där
och lovade kött och gröna ängar

Nu har jag köpt andra varor
Aromatiska aristokrater
tränger undan halvan som jag glömt
nu ligger den och lovar ingenting

mer än föruttnelse




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-03-22 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth