Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig få vara din dag

 

Låt mig bli

en stund i din tanke

 

en blick

i ditt öga

                            

en sanning

ur nattens dröm

 

låt mig få

tända ditt morgonljus

 

och bara vara

din dag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 658 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-16 19:02



Bookmark and Share


    Anneli A
Vackert
2016-11-04

  Luciana Pascual
Så romantisk!!....fint...
2016-04-11

  Lehva VIP
En sån fin kärleksdikt. Härligt:-)
2014-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt vackert...underbart...
2014-03-17

    vinterbarn sover aldrig
Riktigt bra skrivet och jag gillar hur du lägger upp det
2014-03-16

  ULJO
Fin kärlekspoesi här
2014-03-16

  prinscess VIP
denna var vacker
2014-03-16

    ej medlem längre
En pärla bland dikter.
2014-03-16

  Angela Bohlin VIP
Du är fenomenal på att skriva... du skriver så att det berör...
"låt mig få
tända ditt morgonljus
och bara vara
din dag."
... man vill ju nästan veta fortsättningen :)
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP