Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar jag hade brutit mina revben



Jag önskar jag hade brutit mina revben
Så jag kunde förklara varför jag inte vågar andas

 

Jag önskar att vi båda hade hoppat
Så att du förstod hur det kändes att falla

 

Jag önskar vi satt ute i mörkret
Så att du såg hur min verklighet var

 

Jag önskar vi aldrig hade sovit
Så att du förstod varför jag alltid är trött

 

Jag önskar jag visste hur man älskar
Så att jag förstod vad du kände för mig




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-03-22 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth