Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omöjligt är du!

 

Omöjligt är DU!

Om du säger att du förstår mig
Om du förstår om hur jag mår!

Fast du inbilla sig att du förstår

Om du tror att jag sover gott om nätterna!
Om du tror att jag har inga sociala fobier!

Om du tror att världen är öppen för mig!
Om du tror att jag är öppen för världen!

Jag går i sängen tårögd och vettskrämd!
Jag vaknar och tar mig ur sängen tårögd och ännu mer vettskrämd!

Fattar du!
Fattar du!

Du tog mig hit som flykting!
Du gav mig bara papper som identitet och aldrig öppnade dörren för samhället

Ensam kom jag till Sverige
Och efter sexton år i Sverige lever jag fortfarande ensamt

Visa aldrig medkänsla , sympati, empati etc om hur jag mår!
Säg aldrig att du förstår!

Jag hade så fel och ångrar mig!



 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2014-03-17 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP