Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fick kvinnor att lämna stranden

Jag fick kvinnor att lämna stranden,
män att sola närmre

Kan ej rå för
skönhet & charm.

Solglasögon skuggade gröna
Jag ingenting såg,

fantasier kretsar nån annanstans...

Hos söt som får mig att troget le.
Söt är något extra,

Han korsar mina banor
fyller med leende,
visdom, längtan, skönhet

för sitt inre extraordinära
fängslar ovetande.

Kvar är han med längtan
precis som jag
att finna någon fylla tomhet

Lycklig med söt är jag
om än på distans
längta, tråna, sakna

I famnar av två förför mig
sakta långsamt, lidelsefullt.




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-17 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E