Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar vilt att älska mig

Jag dansar vilt med
bundna händer
knutet hjärta

Syster, vän & man
Gav mig liv att
dansa själv

Fria händer och hjärta att
älska bara mig

Syster, vän & man
i duett att sjunga högt

Jag är Arian att sjunga högre

Dömd till livstid
i en kärleksdröm

Händer letar munnen viskar
" Jag älskar dig"

Ord uti rymden som inget hänt

Jag dansar bort, bort, bort

Syster, vän & man att älska mig.




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 147 gånger
Publicerad 2014-03-17 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E