Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära rum känsla andrum

Jag önskar jag vore hos dig
Du är hos mig
Jag känner dig här

Jag kan vara med dig
tillsammans intill
i tystnad till sången
att sjungas för oss

Nära rum & känsla andrum
Smeker dig håller mig
Jag känner dig nära intill

Jag andas dina andetag
lever som du vore jag

Liv & kärlek andrum
Kom till mig

Jag dör av längtan
Jag vill se dig le
smeka din hud fingra genom hår
se dina vackra....

Du ger mig
l i v
k ä r l e k
a n d r u m




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 153 gånger
Publicerad 2014-03-17 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E