Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dubbla känslor som ibland kan uppstå


Jag vill

Jag vill
ringa.

Ringer jag
Svarar du?

Jag vill fråga hur
du mår.

Hur mår du?

Jag vill hålla luren
mot mitt öra.

Jag vill höra dig andas
Veta du lever.

Jag vill inte prata.
Inte nu.

Jag vill låta
dig prata.

Jag mår bra
att höra dig andas

Veta du lever.
Då andas jag.
Lever.

Även om du inte frågar
Hur jag mår

Jag vill hålla om dig.
Om du vill.
Hållas om av dig.
Om du vill.

Jag håller telefon
I min hand

Utan att våga
Utan att veta
vad du vill




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E