Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad skulle jag lära mig då?


Jag vill inte ha kvar dig
för att falla hos dig
inte gråta hos dig
inte gömma mig
jag skall ha eget paraply när det regnar

Jag orkar bara inte med
ännu ett avsked

Vad skulle jag lära mig då?




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-03-22 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth