Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåta / förlåtas

Försoning

i en kram


Bra är

tid och acceptans


Där tid läkt sår

så gott det går


Lärdom och insikt


Förlåta sig

själv & varann


Försoning


Förlåta & förlåtas

i en kram & sams


Vänskap & kärlek

Vandra

hand i hand




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-18 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E