Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är någon annan som bor i mig

 

Någon som liknar mig ut
Någon annan som förställer sig att jag är han
Någon som är jag och ingen annan

Går vart jag går
sitter vart jag sitter
Tänker vad jag skriver och tänker

Steg för steg intar han min själ
Steg för steg blir han mer demonterat
Steg för steg är jag han och ingen annan

Han bor mot och med min vilja i mig
Han skapar av mig en skugga
Han och jag är bara en illusion!

Jag nekar han
Och,
Han nekar mig

Trotts att vi är det samma människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2014-03-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP