Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekskamp


Jungfrun & Grodan

Åh nej!

Jag vill simma i
samma vatten som Du

Känna vågor skölja
över hud
Göra som grodor om våren

Smeka dina lårens insida
Jag vill göra det nu

Simma bredvid i
vatten som Dig

Sluta kvacka!

En jungfru kan ej simma
Fina flickor ej
bland vilda stim.

Bara en fanns
att lära henne konsten;

Simma vilt med
utvald prins.




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-21 21:18



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Rolig text som ger associationer.
Aldrig är vi väl så lika som när vi är nykära :D
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E