Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lilla jag, är vad jag förr har kunnat läsa mig till som signatur under allehanda texter i tidningen. Nu för tiden vet jag då rakt inte vart alla dessa 'lilla jag' tagit vägen. Kanske har de blivit stora nu.


Lilla jag




är så liten och svag
det är inte heller
bara just idag.

Mest hela veckan
är jag liten och
ändå går jag hela sträckan

mellan hemmet och affären
det är som i ett rus
att få andas in atmosfären.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-07-01 14:21



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Liten plutt
tar eget skutt
för oss ett fjutt
för den en
jättesprutt
skriven i en
så glad rutt!
************
2014-07-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP