Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan hjärtats sista slag

 

För en stund

är du hos mig igen

 

för en stund

får jag se dig igen

 

för en stund,

innan hjärtats sista slag.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 603 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-24 20:02



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Smärtan finns på varje rad
2020-11-06

    sunnanvind
En saknad så smärtsam... Den känns då man läser!
Du fångar det flyende ögonblicket, och sedan den så hemska insikten fenomenalt brutalt!
2015-03-04

  Ninananonia VIP
fin :)
2014-04-11

  ResenärGenomLivet VIP
En vacker text som känns...
2014-03-26

    ej medlem längre
Vackert skrivet, men med sorgset vemod i.
2014-03-24

    ej medlem längre
Känslosamma rader bjuder du på i denna fina..
2014-03-24

    ej medlem längre
Mycket vacker text med stor känsla i.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP