Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du lärt mig hur ond du är!

 

De omänskliga
De grymmaste någonsin
De hetsiga någonsin

Sadistiska ord

Som de kastade på mig
Lärt mig
Kallade mig

Visar hur ondfull och ej gudomlig är någonting som brukar kalla sig (gud)

Jag går på knäna
Mina ben är brutna
Min själ är bruten

Jag är sönder!

Du lärt mig!
Du lärt mig!
Du lärt mig!

Att hata din gud!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-03-25 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP