Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdröm

Efter en långvandrad färd
fann jag Dig
där färger knastrar
Himmel, sol är
bästa motiv

Du ...

är finaste bakgrund
i lövens tecken
Rasslar intill

Ögon blå
Gröna färger brun
röd & gul

Andas markens luft
och krispighet

Bland löv som spricker

Skogens svamp & doft
Kyls av vinden
Vad gör det?

En höstdröm jag drömmer
för framtid ljus
Värms av dig
ej förgiftad av
flugsvampssaftens kärlek




Fri vers (Fri form) av Åsa E
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En höstdröm jag drömmer
för framtid ljus
Värms av dig ej förgiftad av
flugsvampssaftens kärlek

olalaaa :) vackert.
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa E
Åsa E